سه روش برای ایجاد اشتیاق
۱-در مورد هر چیزی که به زندگی و کار شما مر بوط می شو ولی نسبت به آن علاقه ندارید تحقیق کنید. خیلی از مواقع ما چون راجب مسئله ای اطلاعات نداریم اشتیاقی هم به آن ندایم. مثلا کدام یک ازشما دوستان می خواهید در روی ایجاد گل خانه و پروش گل های زینتی گرا ن قیمت سرمایه گذاری کنید.
اگر در کار گلخانه نیستید احتمالا بیشتر شما جواب تان منفی است. حالا اکر بگویم با این کار ا اگرفقط ۳۰ مشتری داشته باشید می توانید حداقل ۵۰ملیون سود کنید آیا باز هم حاضر نیستید راجب این پیشنهاد کاری فکر مکنید.
در خانه های لو کس و گرا ن قیمت صاحب خانه ها در اتاق هایشان گل خانه های زیبایی دارند. که قیمت هر کدام کمتر دوملیون نیست .و زنان ثروتمند علاقه ی عجیبی به داشتن گل های طبیعی در خانه هایشان دارند و این کار یکی ازر کارهای لوکس وپر دآرامد در کشوری مثل امریکا می باشد.
حال دیدید با به دست آوردن کمی اطلاعات راجب موضوعی که خیلی برابمان مهم نبود نسبت به آن علاقمند شدیم.
در مورد مشتریان هم به همین نحواست اگر در مورد آنها تحقیق کنید می توانید نقاط مشترکی در آنها پیدا کنید که شما را به آنها علاقمند می گند . واین علاقمندی باعث اشتیاق در ذهن شما می شود که بسیازر تاثیر مثبت در روند فروش می گذارد.
۲-در همه ی کار هایتان انرزی تزیق کنید وقتی می خواهید دست بدهید با انژی دست بدهید و قتی می خواهید تشکر کنید با احسا وانرژی تمام تشکر کنید.
وقتی می خندید از ته دل بخندید خنده ی مصنوعی هیچ تاثیری ندارد.کلمات را با شوق و انرزی بیان کنید الان در ذهن تان آدمی موفقی را تصور کنید که شاد و پر انرزی نیست .
خیلی سخت می توان در میان انسان های موفق کسی را پیدا کرد که بی حال و بی انرژی است . همه ی کسانی که به موفقیت در هر زمینه ای رسیده ا ند کسانی هستند با شوق و انرژی زیاد مگر می شود بی حال باشید و موفق هم باشید.
همین الان اگر کسی کنارتان نیست داد بزنید من امرزوز “حالم فوق العاده است”.احساس می کنید کخه حالتان خیلی بهتر شده است
۳- تصور کنید وارد محل کار یا خانه می شوید که همه سر شان به کار خودشان است و شما می کویید یک خبر خوب برایتان دارم .
ناخودآگاه توجه همه به سمت شما جلب می شود وحتی هنوز خبر رانگفته اید همه پر انرژی
میشو ند.
و در چشمانشان می شود اشتیاق و شادی را دید. حرف های امید بخش بزنید .
در کتاب جادوی فکر بزرگ خواندم مردی که کازخانه تولید قلم مو داشت روی میز خودنوشته ای گذاشته بود که مشتری بتوانند ببینددو نوشته این بود اگر “خبر خوب ندارید سکوت کنید”
این برنامه را برای خود اجر اکنید و هر وقت خواستید راجب موضوع ناامید کنده ای حرف بزنید سکوت کنید . ما ایرانی ها عادت کر ده ایم بیش ار حد راجب مسایل ناامید کننده صبحت می کنیم .
هنوز در صندلی مان جا نگرفته ایم می گوییم شنیدی فلان چیز گران شد شنیدی فلان قتل چکونه اتفاق افتاد. صبحت کردن از مسایل نا امیید کننده هیچ کمکی به ما و دیگران نمی کند.
در سایت شاهین کلانتری خواندم .دوست ندارم راجب اتفاقات روز بنویسم دوست دارم مطالبی بنویسم که حال آدم هارا خوب کند. پس اگر خبر خوبی ندارید لطفا سکوت کنید.